Gyorsan beszerelhető kandalló kiegészítők

kandalló kiegészítők

Amikor valaki úgy dönt, hangulatos kandalló kiépítésére adja a fejét, sok esetben abba a hibába esik, hogy nem szerzi be a kellő kiegészítőket hozzá. Érdemes megbeszélni egy szakértővel vagy teljesen rábízni a feladatot, hogy ne hiányozzanak a célnak megfelelő kandalló kiegészítők sem.

A helyes telepítés során kialakított konvekciós teret kellően át kell szellőztetni. Ehhez való a beépített szellőzőrács. A füst elvezetéséhez pedig huzatszabályozó és zsilip kell, na meg persze csövek, idomok a kéményig. A tűztér tisztítását tűzkészlet segítségével lehet megvalósítani, amit szintén megtalál a kandalló kiegészítők között.

Nem utolsósorban, érdemes figyelmet szentelni a teljesítmény és hatásfok növelésére gyártott szerkezetekre is. A kandalló kiegészítők sora itt még koránt sem ér véget. Honlapunkon megtalálja és megrendelheti a bukó felső hő-hasznosító járatot is, ami minden légfűtő kandallóbetéthez igazodni képes.

Gyártóműhelyünk és webshopunk mellett, bemutatóteremmel is rendelkezünk, méghozzá Pilisszentlászlón, a Szentendrei úton. Itt személyesen is megtekintheti termékkínálatunkat, választhat például a megannyi kemenceajtó modellből is.

Egyedi fejlesztésű, lézer technológiával megmunkált termékeinket kimondottan kerti konyhák elemeihez ajánljuk vagy beépített kemencékhez, amiket a trattoriák, pizzériák használnak előszeretettel. A kovácsoltvas kemenceajtó mellett, sütő- és hamuzó ajtók is készülnek ugyanolyan dizájnnal, így abszolút stílusos sütőhelyet tud kialakítani otthon vagy a munkahelyen.

A kemenceajtó gombjai és fogantyúi jelenleg csak fekete és réz kivitelben kérhetőek. Amennyiben felhozatalunk új elemekkel bővül, látni fogja üzletünkben vagy webshopunkban. Cégünk rengeteg tájékoztatót, cikket, kisokost és 3D videót állított össze ahhoz, hogy minél jobban szemléltetve legyenek a termékeink.

A hasznos információk Önt szolgálják, könnyebben fogja megtalálni és összepárosítani a megrendelés előtt a kiegészítőinket! Ha kérdése van, telefonon, e-mail-ben is elér bennünket bármikor.