Hair transplant egyszerűen és nagyszerűen

Hair transplant

Bizonyára hallott már arról, hogy Magyarországon a hajátültetés is ugyanazzal a módszerrel és fejlett technikával történik, mint az Egyesült Királyságban, azzal a különbséggel, hogy itt akár 60 százalékos kedvezményt is kaphat az ottani árakhoz képest. Természetesen a Hair transplant előtt, mindenképpen ajánlott bejelentkeznie egy konzultációra, ahol felmérik a lehetőségeket, vagyis azt, hogy az Ön esetében elvégezhető-e az átültetés, illetve milyen kezelésben kell részesülnie.

Mindezt megteheti Londonban, Manchesterben, Leedsben vagy Birminghamben. Ilyen formán elkerülhető a csalódás, vagyis az a kellemetlen helyzet, hogy Ön elutazik Magyarországra és csak itt derül ki, hogy nem végezhető el valami miatt a beavatkozás.

A Hair transplant körülményeiről, kezeléséről értesíteni fogják a konzultációt követő 1-2 munkanapon belül. Így sokkal biztonságosabb nekivágni. Ugyanakkor a reptéri transzfer szolgáltatás és a szállásfoglalás terén is segítséget nyújtanak, ami leegyszerűsíti az egész folyamatot.