Ízléses és elegáns női bőr pénztárca

női bőr pénztárca

A hölgyek különös gonddal válogatják ki a kiegészítőiket, amelyek között fontos szerepet kap a pénztárca, amit rengeteg helyen elő kell venni. A legtöbb női bőr pénztárca különleges jellege igényes megjelenést kölcsönöz, de emellett rendkívüli tartóssága miatt is kedvelt.

Nagyon sokféle modellt találunk a taskam.hu webshop kínálatában, tehát érdemes megtekinteni a termékeket. A fekete-piros színű, kisméretű Bellugio női bőr pénztárca könyvalakú és tökéletesen kiegészítheti a hétköznapokat. Patenttal nyílik, 5 kártyatartó zseb is megtalálható benne, ráadásul RFID védelemmel szintén el van látva. Kétrekeszes aprópénztartója cipzárral nyílik, kiváló az elrendezése, így szépen rendszerezhető a tartalma. Letisztult külsejével nagyon jól néz ki, ami garantáltan hosszú élettartamú.

Remek hír továbbá, hogy jelenleg 14%-os árkedvezménnyel vásárolható meg a Bellugio női bőr pénztárca, így az eredeti 5900 helyett, mindössze 5045 Ft az ára. Ajándékba is optimális döntés, mert nem fog a szekrény legmélyén landolni.