Kerékpárszállító vonóhorogra hasznos funkciókkal

 kerékpárszállító vonóhorogra

A természet csábításának nehéz ellenállni. Bizonyára sokan érezték már azt az érzést egy szép táj láttán, hogy mennyire jó lenne bejárni a környéket biciklivel. Ilyen esetben jól jön egy kerékpárszállító vonóhorogra szerelhető változata.

Ennek a szállítóeszköznek a segítségével bárhová elvihetjük a biciklit úgy, hogy közben nem foglalja feleslegesen a helyet szétszedett állapotban a csomagtartóban. Sőt, nemcsak egy bringát helyezhetünk el a kerékpártartón, hanem egyszerre akár négyet is.

A családi túrák elengedhetetlen kelléke a kerékpárszállító vonóhorogra, amiből többféle változat található a bikelife.hu kínálatában. Az univerzális kialakításnak hála, akár e-bike szállítására is alkalmas.

Biztonsági szempontból, a zárható kivitel rendkívül előnyös, mert így nem kell attól tartanunk, hogy valaki csak úgy leakasztja a bicikliket, például amikor megállunk a benzinkútnál. A dönthető kivitel rendkívül praktikus, mert így könnyebb hozzáférést eredményez a csomagtartóhoz. Természetesen rendszámtábla hellyel ellátott modell is található a kerékpárszállító vonóhorogra tervezett változataiból.