Kíváló teljesítményű iPhone töltő

iPhone töltő

Az Apple mobilok 2007-ben jelentek meg. Az okostelefonok egy másik ágát képezi, eltérő szoftver fut rajtuk, más a kialakításuk, így az se mindegy, milyen adaptert használunk a feltöltéséhez. Minden készülékhez alapból mellékelve van egy iPhone töltő.

Ezek legtöbb esetben 5 W-ak. Az Apple telefonok nem kivehető akkumulátorral vannak ellátva. Több, mint 500 töltés után is működnek, de fontos, hogy milyen töltőt használunk. Ha nem az adott típusnak megfelelőt, az kárt tehet az aksiban.

Létezik szivargyújtóhoz csatlakozható vagy hálózati áramhoz köthető iPhone töltő. Az utóbbinál Lightning végűre és USB-A adapterre van szükség. Forgalomban vannak USB-C típusú kábelek, ami az újabb modellekhez használható. Természetesen ehhez megfelelő adaptert is be kell szerezni.

Az új iPhone töltő támogatja a gyorstöltést, amivel akár négyszer nagyobb sebességgel érhetjük el a 100%-ot. Általában 18 W teljesítményűek és legfeljebb 30 W lehetnek. Egyszerre több mobileszközt is csatlakoztathatunk, ezáltal időt spórolunk meg.