Minőségi szórakoztatás felső fokon

celebvagyok

A szórakoztatásnak és szórakozásnak sokféle formája létezik. Az internet korában azt hihetnénk, hogy a legtöbben mellőzik a televíziózás nyújtotta élményeket, de valójában ez koránt sincs így. A képernyők elé leülni még mindig egy családi program, aminek sokan hódolnak. Már csak az a kérdés, hogy pontosan mit érdemes nézni ilyenkor?

A celebvagyok.hu oldalon kiváló műsorajánlót találunk erre vonatkozóan. A különféle kereskedelmi csatornák száma az elmúlt években hatalmasra duzzadt. Ugyanakkor sokan vannak, akik még emlékeznek az olyan ikonikus adásokat kínáló adók legelső indulásának napjára, mint amilyen az RTL Klub. Az első tesztadásokat még 1997 október elején indították, majd a hónap végén teljes palettával történt a sugárzás az egész ország területén.

A celebvagyok.hu felületen részletesen elmerülhet minden érdeklődő abban, hogy jelenleg melyik az az ikonikus műsor, amelyik biztosan felkelti a kicsik és nagyok érdeklődését. Már nem először jelentkezik a „Celeb vagyok, ments ki innen!” fantasztikus valóságshow. Ennek a lényege, hogy a közéleti hírességek válogatott csapata gyűlik össze és próbára teszik kitartásukat a vadonban.

A celebvagyok.hu révén kicsit mélyebben betekinthetünk a kulisszák mögé, mégpedig arra vonatkozóan, hogy pontosan kik lesznek az újabb évad szereplői. Amíg az eddigiekben Dél-Afrikában és Argentínában történt a celebek próbára tétele, úgy most Kolumbia a cél. Az őserdő biztosan nem fogja kímélni a szereplőket, ahogyan a nézők sem, akik szavazhatnak rájuk. A celebvagyok.hu felületén elérhető névsor igazán jó kedvderítő, a többit pedig hamarosan meglátjuk.