Minőségi vodka megfizethető áron

minőségi vodka

A vodka egy színtelen égetett szesz, aminek alkotója az etanol és a víz. Hagyományosan gabonafélékből vagy burgonyából készítik, de minőségi vodka készülhet minden olyan mezőgazdasági alapanyagból, ami rendelkezik keményítő- vagy cukortartalommal. Gabonafélék közül erre alkalmasak a búza, rozs, kukorica, cirok, valamint megfelelő erre a célra a melasz, rizs és a cukorrépa is.

A minőségi vodka alapjáraton közömbös ízzel rendelkezik, ezért felhasználható koktélok és kevert italok alapanyagaként. A vodka a világon talán az egyik legnépszerűbb alkoholos ital, aminek egy részét ízesítve hozzák forgalomba. Online webshopunkban széles választékot kínálunk vásárlóinknak, hogy kedvükre válogassanak az eredeti orosz, valamint más országok kiváló minőségi vodka felhozatalából.

Az eredeti orosz vodka kategórián belül érdemes megemlíteni a Russian Standard, Kauffman és a Smirnoff márkákat. Bármelyik ország nedűjére fáj a foga, nálunk biztos megtalálja! Biztonságos házhozszállítást kínálunk fel, sőt, kérésre személyes átvételi lehetőséget is biztosítunk.