Royal Canin több évtizedes múlttal

Hogyha szeretnénk levenni a kutyánkat a négy lábáról, akkor lepjük meg ízletes kutyaeledellel! Különféle ízekkel készülnek a Royal Canin kutyatápok, amelyek tápanyagokban is gazdagok.

Sok gazdi beszámolt arról, hogy miután örökbefogadott egy elhagyott, kidobott kutyust és elkezdte etetni ezzel az eledellel, a szerencsés eb hatalmas változáson ment keresztül. A szőre sokkal dúsabb és csillogóbb lett, illetve nem is hullt annyira, mint azelőtt. Szemmel láthatóan az egészséges Royal Canin kutyatáp kihat a kutyák hangulatára is.

Energikusabbak és jobbkedvűek lesznek tőle, hiszen olyan ásványi anyagokat tartalmaz, ami megerősíti a csontjaikat és energiát biztosít az egésznapi futkározáshoz. Ugyanez elmondható a Royal Canin azon típusáról is, ami a macskáknak készül. Szeretni való, ám nagyon válogatós népség ez.

De ha mindenképp szeretnénk lenyűgözni az egérfogó barátainkat, akkor, bár egér ízűvel nem is, de a halas ízesítéssel mindenképp a kedvükre tehetünk. A Royal Canin nagyon jól tudja, hogy mire van szüksége a házi kedvenceknek, hiszen már több évtizede készítenek tápokat.