Tudja meg most, hogy a propolisz tinktúra mire jó!

propolisz tinktúra

Az elmúlt néhány évben, különösen a világjárványt követően, a fogyasztói kereslet nagymértékű növekedése miatt, az immunitást serkentő összetevők egyre fontosabb szerepet játszanak. Ezzel egyidejűleg, a potenciális vásárlók is elkezdtek érdeklődni az iránt, hogy a propolisz tinktúra mire jó és milyen előnyei vannak a szedésének.

Bár ez egy globális piaci trend, a propolisz és a méhpempő rendelés jelenleg csak Európában, az elmúlt néhány évben jelentősen megtöbbszöröződött. A gyártók több száz olyan terméket dobtak piacra, amelyek fő hatóanyagként méhpempőt vagy propolisz kivonatot tartalmaztak.

A propolisz iránt mutatkozó nagy európai kereslet a funkcionális előnyöknek tulajdonítható, amelyek a növekvő egészségtudatosságra és az immunrendszer erősítésére, az emésztőrendszer egészségére és az öregedési hatások csökkentésére való képességére reagálnak a felnőttek körében.

A méhszurok néven is ismert méhészeti termék, a gyógyszeripari és étrend-kiegészítő termékek kulcsfontosságú természetes összetevőjévé vált. Ennek fő oka, hogy számos vegyületet tartalmaz, amelyek nagyon jótékony hatással vannak az egészségre.

A propolisz a közelmúltban újra figyelmet kapott, mivel a fogyasztók érdeklődnek az egészségesebb életmód, továbbá az immunrendszerüket erősítő termékek iránt is.

Már őseink is tudták, hogy a propolisz mire jó

A történelem során ezt a különleges vegyületeket tartalmazó anyagot fertőzések leküzdésére, sebek gyógyítására vagy holttestek bebalzsamozására használták. Ahogy teltek az évek, egyre biztosabbá vált, hogy a propolisz kivonat egészségre előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a szervezetben lévő problémák elleni küzdelemben.

Propolisz tinktúra külső alkalmazásra is jó

A méhek önmagukban is hatékony tápanyag felhalmozók. Rövid életük során, a kis csíkos munkások vitaminokat és nyomelemeket halmoznak fel a saját szervezetükben, amiket a méhpempő, a méz, a viasz és a pollen is tartalmazza. Ezért általában a méhészeti termékek és különösen a propolisz tinktúra nagyon népszerű a különböző típusú betegségekben szenvedők körében.

A kitin az egyik legerősebb hatóanyag ebben a készítményben, ami a szervezetet ásványi anyagokkal, enzimekkel, aminosavakkal és vitaminokkal telíti. A propolisz tinktúra megvásárlása azt jelenti, hogy Ön vigyáz saját magára, mert a termék nemcsak segít a betegségek elleni küzdelemben, hanem meg is akadályozhatja azokat. A tinktúra a bőr különféle sérülései esetében is használható.

Ehhez elég az érintett területet naponta 2-3 alkalommal bekenni. A készítmény káros hatással van a baktériumokra, fertőtleníti a sebeket, enyhíti a fájdalmat és elősegíti a gyors felépülést. A propolisz tinktúra varázslatos termék, ami képes megbirkózni az emberi szervezetet érintő számos problémával.

A királynők eledele

Az ókori világ vezetői, a kínai császároktól kezdve, a fáraókon át a királynőkig, évszázadok óta kincsként tekintettek erre az értékes anyagra. Ma, az online méhpempő rendelés lehetőségének hála, bármilyen társadalmi réteg képviselője hozzájuthat. Honnan származik és miért élnek a méhkirálynők vele?

A méhpempő egy tejszerű anyag, amit a dolgozó méhek termelnek a királynőjük táplálására. Tele van fehérjével, szénhidrátokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal és nyomelemekkel. Ez egy olyan anyag, ami bármely étrend hasznos kiegészítője lehet.

Tiszta méhpempő rendelés pár kattintással

A méhpempő főként vízből áll, de sokkal magasabb a fehérjetartalma és alacsonyabb a cukortartalma, mint a méznek. Az internetes méhpempő rendelés könnyen beszerezhetővé és hozzáférhetővé tette ezt a terméket, ezért széles körben használják és számtalan módon fogyasztható.

A világszerte különböző receptekben természetes édesítőszerként használt méhpempőt számos egészségügyi előnye miatt értékelik. Rengeteg tápanyagot tartalmaz, beleértve az izomépítéshez nélkülözhetetlen fehérjét is.

De segít a vérnyomás csökkentésében, enyhíti a PMS okozta tüneteket, javítja a bőr megjelenését (szájon át fogyasztva és krémként alkalmazva is), illetve csökkenti a gyulladást. A méhpempőnek gélszerű formája van, de paszta, folyadék és kapszula képében is elérhető.