A WC csésze egyik keresett fajtája

Ha a fürdőszobai WC-ről van szó, akkor sokak nagy örömére igen színes a választék, ezért könnyebben meg lehet találni azt a modellt, ami egyszerre stílusos, modern, praktikus, tehát megfelel a legfontosabb igényeknek.

Egyre többen választják a falra szerelhető WC csésze fajtát, ami falon belüli tartállyal rendelkezik. Ennél a változatnál a tartály egy épített falban helyezkedik el, legtöbb esetben speciális, direkt erre a célra tervezett gyári keretben. A szakemberek a telepítés első lépésénél ezt a keretet rögzítik, majd körbeburkolják a falban. Ezt követően a falból kiálló szerelőcsavarokra szerelhető a WC csésze. Mielőtt bárki is ezeket választja, fontos tudni, hogy ezen különlegesebb darabok a mély öblítésű kategóriát erősítik.

A burkolást követően csakis a nyomólap látszik és persze a felszerelt, rögtön használható WC csésze. Egyesek azért nem választják ezt, mert a többi példányhoz képest kicsit drágábbak. Nyilván, ha a kliens rábukkan a jó shopra, akkor nem kell egy kisebb vagyont kiadni ezért az egyedülállóbb WC csésze típusért.