A fagyálló hűtőfolyadék télen-nyáron a rendelkezésedre áll

fagyálló hűtőfolyadék

A belső égésű motorokban az oxigén és az üzemanyag reakciójából kifolyólag gyors égés megy végbe és ezáltal magas hő keletkezik.

Ez megfelelő hűtés nélkül túlhevítené a motort és kárt okozna benne, de ne aggódj, mert minőségi fagyálló hűtőfolyadék használatával megelőzheted ezt a problémát az év bármelyik szakaszában, még akkor is, ha nagyon hideg téli napokon vezeted az autódat.

A fagyálló hűtőfolyadék elvezeti a hőt az olyan helyekről, amelyek egyébként kritikusnak számítanak. A speciális összetételű folyadék elsődleges funkciója a motor hőmérsékletének a szabályozása, de a hűtő fém alkatrészeinek a korrodálódását is megelőzi, azaz kettős szerepet tölt be.

A hungarolube.hu webáruházban sokféle fagyállót találsz, mégpedig olyan elismert gyártóktól, mint amilyen az Evox, az Alycol és a Prelix. A termékek különböző kiszerelésben állnak a rendelkezésedre, 1 kilogrammos csomagolástól egészen a 65 kilós koncentrátumig. A megbízható fagyálló folyadék mínusz 30-35 Celsius fokig sem fog cserbenhagyni.