A Fimo többféle terméke

fimo

A gyurmázás szeretete nem múlik el egyszerre a gyerekkorral, pusztán csak egyéb tárgyakat, dolgokat készítünk. Például a Fimo gyurma segítségével, egyedi kisugárzással rendelkező ékszerek születhetnek, de akár dekorációs tárgyak is a lakásba.

A süthető vagy levegőn száradó anyagokból még a kezdők is gyönyörű darabokat alkothatnak meg, mert a minőségi alapanyagok lehetővé teszik ezt. A gyártó palettája meglehetősen változatos, nem okoz csalódást senkinek. A Fimo termékei több típusban érhetőek el a muveszellato.com weboldalon, így biztosan ki tudjuk választani a céljainknak és az igényeinknek megfelelőt. A cég Soft gyurmái elsősorban azoknak jelentenek ideális választást, akik első ízben készülnek ezzel dolgozni, mert ezeknél egyszerű a puhítás, de nem okoz gondot a formázás sem.

A gyártó Effect névre keresztelt családja pedig a díszítésben jár élen. A Fimo Air Basic termékeiben viszont a lelkes gyermekek is örömüket lelhetik, mert ezek felhasználásával nagyon könnyen elkészíthetik a megálmodott formákat.