A gyerek tricikli hasznos kelléknek bizonyul

Klasszikus tricikli

A legkisebbek imádják a szabadban töltött idő minden percét. Gyerek tricikli pazar és mókás lehetőséget nyújt a verőfényes napokon. A piciknek fontos, hogy mindig ténykedjenek, így vidámabban és kiegyensúlyozottabban telnek a napok. A 3 kerékkel rendelkező járgányok a 3-ik életévüket betöltött lurkóknak ajánlott alkalmatosságok.

A szerkezet maximális teherbírása 25 kg, így 5 éves korig gond nélkül használható. A 3 nagy műanyag kerék remek stabilitást biztosít, nem kell tartani az esetleges esésektől és a sérülésektől sem. Gyerek tricikli ma már rengeteg kialakításban és vidám színekben elérhető az online webshopok termékkínálatában, ahonnan pár egyszerű kattintás segítségével könnyedén beszerezhető.

Az internetes rendelést követően, a házhozszállítás csak pár napot vesz igénybe. A gyerek tricikli váza kiváló minőségű alapanyagokból készül, a könnyű vázszerkezetet a csemeték is könnyedén tologathatják, nem okoz gondot az helyváltoztatás művelete. A párnázott ülés megfelelő kényelmet biztosít, akár órákon át használható a szerkezet.

A praktikus kialakítás jóvoltából, a gyerek tricikli felépítését képezi egy kosár, amiben tárolhatóak a szükséges játékszerek és a napvédő tetőszerkezet, ami gond nélkül levehető. A pedálok gumiborítással vannak ellátva és a gyerek tricikli háttámlája különböző dőlési szögekben állítható. A felszerelt toló karoknak köszönhetően, a gyerek tricikli kiválóan helyettesíti a hagyományos babakocsikat, egyszerűen szétszedhető szerkezet, így az utazások idején sem kell megválni a kellék nyújtotta kényelemtől.