A kandallóépítés egyetlen nap alatt is kivitelezhető

kandallóépítés

Hiába minőségi a kandallóbetét és a burkolat, mert egyáltalán nem mindegy, hogy miként történik sor az installálására. A kandallóépítés folyamata nem túl bonyolult, de mindenképp szakértőre van szükség a megtervezéséhez és a kivitelezéséhez. A kandallos.hu webáruházat működtető vállalat a tűzterek, burkolatok és kellékek forgalmazása mellett, a kandallóépítés realizálását is vállalja.

A helyszíni munkálatok akár egyetlen nap alatt is megoldhatóak, amennyiben minden feltétel adott. Első lépésként a cég felé be kell nyújtani egy ajánlatkérést, a weboldalon is megtalálható űrlapon keresztül. Ezt követően a szakmunkatárs felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és személyre szabott tervet készít, majd a helyszínen egyeztet a részletekről.

A megtervezett elemről 3D látványterv készül és amennyiben ez a megrendelő igényeinek megfelel, sor kerül az installációra. Ez az alapzat vagy a tűztér elhelyezésével és a kéménybekötéssel indul, ezt követi a burkolat felhelyezése. A kandallóépítés minden esetben a hatályban lévő szabványok és biztonsági előírások betartásával történik.