A kavics ár tetszeni fog Önnek!

kavics ár

Gondolja, hogy egy mutatós kert csak sok munkával és költségesen képzelhető el? Nem így van! A kavicsos kertek gyönyörűek, a kavics ár pedig viszonylag alacsony.

A dekoratív és természetességet sugárzó anyag nem csupán a látványa miatt ajánlott, de a víz megőrzésében, a hőmérséklet szabályozásában és a nem kívánt gyomok elszaporodásának megakadályozásában is segítséget nyújtanak. Vonzó alternatívái a hagyományos talajtakaróknak. Itt kap kiemelt szerepet a kavics ár is, ami egyáltalán nem elhanyagolható pozitív eleme az ilyen megoldásoknak. Bármilyen kavicsot válasszunk is a portára, tudnunk kell, hogy az egyik legköltséghatékonyabb tereprendezési mód mellett döntöttünk.

Rendelés esetén nem árt tudni, hogy vannak minőségi kategóriák, amelyek a kavics árban is megmutatkoznak. Ilyenek az alapanyag szemcsemérete, valamint az osztályozottsága is. Érdemes átgondolt koncepcióval rendelkezni, de munkatársaink véleménye is mindenben kikérhető, ha a kövek típusaival kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül.