A kültéri szemetes ellenáll a hőmérsékleti viszonyoknak

Kültéri szemetes kuka

A hulladéktároló a kert vagy a ház közelében, de akár a cégeknél is használható. A kültéri szemetes kiváló minőségű műanyagból készül, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárási viszonyoknak.

Kerekekkel van ellátva és az oldalához rögzített fogantyú megkönnyíti a mozgatást. A tartály kézzel nyitható fel egy fedél segítségével, aminek a közepén egy fogantyú van. A termék a kialakítása révén állandóan lezárt állapotban van és ennek köszönhetően a tartalma nem látható.

A kültéri szemetes a lehető legtágasabb és legnagyobb termék, amibe kényelmesen bele lehet helyezni a hulladékokat. Különösen nagy igény mutatkozik rájuk az utcán, mivel ellenállnak mindenféle külső körülménynek.

A kerekeken guruló hulladéktároló elsősorban a 90–150 liter térfogatú modellben érhető el, tehát célszerű az udvaron vagy a kertben elhelyezni. A műanyag kültéri szemetesek népszerűsége a kiváló teljesítményüknek, a megfizethető költségeiknek és a sokoldalúságuknak köszönhető. Ezért vásárolják mind a magánszemélyek, mind pedig a vállalatok.