A magán röntgen folyamata röviden

magán röntgen

A vizsgálat minden alkalommal szakorvosi rendelet alapján történik. A magán röntgen semmiféle előkészületet nem igényel. A művelet előtt nyugodtan lehet enni és inni. A kivizsgálás előtt a testrészekről le kell venni a ruhadarabokat. A viselt ékszereket, esetleg fémtárgyakat mindenképpen el kell távolítani! Mielőtt belép a fülkébe, a szakasszisztens részletesen elmagyaráz mindent. Ismerteti, hogy milyen pozíciót vegyen fel annak érdekében, hogy a felvétel tökéletes legyen. A magán röntgen álló, ülő, fekvő testhelyzetben történik.

A dolog attól függ, hogy hol, vagyis melyik testrészen kell a vizsgálatot elvégezni. Ez idő alatt teljesen mozdulatlanul kell maradni és ha szükséges, akkor a levegőt is vissza kell tartani. A felvétel elkészítése után 2-3 napot kell várni a páciensnek az írásos leletre. Ha igény van rá, akkor az eredmény CD-re is kiírható. A magán röntgen alatt a szakemberek és az érintettek arcmaszkot viselnek. Nagyon odafigyelnek arra, hogy a higiéniai előírásokat mindenki betartsa.

A dokio.hu lehetőséget kínál arra, hogy időpontot foglaljon a szükséges kivizsgálásokra. Ha rákattint a honlapra, akkor bővebben tájékozódhat a fontos részletekről. Fel vannak tüntetve az orvosok elérhetőségei mellett a szabad időpontok, ebből kifolyólag egyszerűen és gyorsan intézheti a regisztrációt. Ezzel az alternatívával nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhat, ráadásul elkerülheti az utazással járó fáradalmakat, hiszen ki sem kell mozdulnia otthonról. Elérhető a személyre szabott tünetellenőrzés, amiről bővebben olvashat a weblapon.

Érdemes a honlapot felkeresni és áttanulmányozni, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor lesz Önnek vagy valamelyik családtagjának szüksége segítségre. A tünetellenőrzőre kattintva bővebben megjelennek a kérdések, amelyeket meg kell válaszolni. Ezt a szolgáltatást akkor vegye igénybe, ha valamiféle panaszt tapasztal! Ha megkapja az eredményt, akkor megtudhatja, hogy hová érdemes fordulni. Emellett bővebben olvashat az ügyintézési lehetőségekről. Összehasonlíthatja az intézményeket és a különböző szolgáltatásokat.