Orfű étterem a kellemes pihenés szerelmeseinek

Orfű étterem

Ha kirándulunk a csodás Mecsekben, akkor bizonyára megéhezünk és jól jönne egy kellemes étkezde. Az Orfű étterem kiváló minden téren, ugyanis nemcsak fantasztikus környéken helyezkedik el, hanem az ételek is sokfélék és ízletesek. Nem messze tőle van a Cseppkőbarlang, ami arrafelé az egyik legszebb természeti látnivaló és nem szabad kihagyni a Denevérmúzeum megtekintését sem.

A közelben található egy jó kis kemping, csónakázó- és horgásztó, no meg 50 hektáron elterülő családias lovastanya. Már csak ezek miatt is megéri elmenni oda, pláne, hogy az Orfű étterem finomságaival tölthetjük meg a hasunkat, akár a nyaralásunk minden napján.

Elérhető náluk akár heti menü is, ha az kell. Amellett, hogy sokféle ételt, desszertet, fagylaltot sorakoztatnak fel, ha nagyobb csapattal érkezünk hozzájuk, az sem jelent gondot, ugyanis van ajánlatuk csoportoknak is. Ha kutyával járunk arrafelé, szintén nem probléma, mert náluk a kedvencünk is csapattagnak számít. Az Orfű étterem egy barátságos, finom ételekkel teli hely, ahová megéri betérni.