A Makita porszívó igen sokoldalú

Makita porszívó

Tiszta környezetben kellemesebb élni és dolgozni is. A különböző helyeken más és más takarító berendezésekre van szükség, a szerszamoazis.com webáruházban beszerezhető minőségi Makita porszívó modellek pedig meg fogják állni a helyüket, a fokozottan szennyezett helyiségek tisztítása során is. Az akkus porszívók felhasználása sokoldalú, alkalmasak ipari és háztartási felhasználásra is.

Az akkumulátorral ellátott innovatív technológiájú Makita porszívó készülékek CXT termékcsaládja kompakt. A kivitelezésük rúdporszívó formájú, az új generációs akkuk pedig 10,8V szériájúak. A töltöttségi szint ellenőrizhető az akkun található 4 LED kapacitásjelző csíknak köszönhetően.

Teljes feltöltöttséggel másfél órán keresztül is üzemeltethető a gép, megszakítás nélkül. A legtöbb típus esetében 3 sebességfokozat között lehet választani, az aktuális tisztítási folyamatnak megfelelően. Könnyű és kényelmes használatot szavatol az ergonomikus markolat. A sötétebb helyeken kiváló segítséget nyújt, a legtöbb Makita porszívó darabba beépített LED világítás.