A Mátraszentistván Sípark mindenkit szeretettel vár

mátraszentistván sípark

Sokan előszeretettel hódolnak a téli sportoknak, tevékenységeknek. Szerencsére nem kell más országokban keresni a hófödte hegyeket, hiszen a Mátrában a havat minden télen megtalálhatjuk. A Mátraszentistván Sípark hihetetlen élményekben gazdag időtöltést garantál a tél szerelmeseinek.

Itt felnőtt és gyermek egyaránt talál magának olyan tevékenységet, ami megfelel az igényeinek. A sípark a magasságnak, a szubalpin klímának és északi fekvésének köszönheti azt, hogy magyarországi viszonylatban hóbiztosnak számít. A Mátraszentistván Sípark azonban akkor sem hagyja hó nélkül a látogatóit, amikor éppen nem havazik. A hógaranciát és a hosszabb síszezont hóágyúk telepítésével tudja biztosítani a látogatóknak.

A mesébe illő környezet, a széles pályák, nagy kapacitású négyüléses Panorámalift miatt sokan választják a Mátraszentistván Sípark szolgáltatásait a drága külföldi síparkok helyett. A fővárostól madártávlatnyira elhelyezkedő létesítmény síoktatóparkkal, esti síeléssel és nem utolsósorban nagy parkolókkal várja a vendégeit.