A motoros farmer védelmet nyújt

motoros farmer

Amikor motoros ruházatot viselünk, a lezser megjelenés keveredik a bizonyított biztonsági jellemzőkkel. A motoros farmer kiváló választás azoknak, akik meg akarják erősíteni az egyszerű nadrág védelmét, de megőriznék az általuk kínált stílust és kényelmet.

A legtöbb motoros farmer cserélhető CE-besorolású béléssel rendelkezik a térdnél és erősítésekkel az ütközési területeken, az extra védelem érdekében. Ha szeretné megőrizni a mindennapi stílusát, de fokozná a biztonságot, akkor egy ilyen termék szuper választás lehet. Az egyrétegű farmer kopásálló szálakkal rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak motorozás közben, légáteresztő képességet biztosítva. A Clover termékei klasszikus több zsebbel ellátott darabok, farmer anyagból, amit igazi rajongóknak terveztek.

A hagyományos dizájn egy motoros farmer keveréket használ elasztánnal, a rugalmasság és a nagyobb mozgástartomány érdekében. Webáruházunkban nemcsak a Clover modelljeit érdemes kipróbálni, hiszen ott van a Shima Gravel darab is, amiben szintén nem fog csalódni.