A motoros zónaszelep a folyadékvezérlés hatékony formája

motoros zónaszelep

Gyors és egyszerű megoldást keres az otthona modernizálására a vízkiengedés, illetve fűtés-hűtés területén? Ebben az esetben megéri alaposabban körülnéznie a Honeywell motoros zónaszelep kínálata között. Az automatizálás révén, sok felesleges munkától kímélheti meg magát, ezért is van nagy népszerűsége ezen terméktípusoknak.

A készülékek alapvetően 2 fő részből állnak. Van a lényegi szelepház és az ahhoz kapcsolható motor. A vízjárás tekintetében több irány különböztethető meg. A motoros zónaszelep egyszerű kezelhetőséget nyújt és teszi ezt energiahatékonyan. A hálózathoz csatlakoztatható berendezés csak a működési ideje alatt vesz fel áramot. Vízütéseket nem eredményez.

Az egyjáratú kiviteleknél a bekötés iránya lényegtelen, de van 2 és 3 járatú szeleptest, ahol már figyelni kell erre a feltételre. A csatlakoztató menetrész többféle átmérőjű lehet, amit mindig vegyen figyelembe a vásárlás során! Ajánlott szakemberre bíznia a motoros zónaszelep beüzemelését, de a témában való kérdésekre is örömmel válaszolnak az evohomeshop.hu munkatársai.