A munkavédelmi szandál a legnagyobb melegben is használható

munkavédelmi szandál

Amikor biztonságos munkavégzésről esik szó, sokan a legvastagabb bakancsokra gondolnak. A nyári melegben és a fülledt délutánokon csak a munkavédelmi szandál nyújt védelmet és szellőzést, ilyenkor senki nem gondol a munkás bakancsra. A szabadtéri munkák egyik hátránya, hogy az ember teljesen ki van téve a természet játékának és a nyári kánikulában megnehezíti a dolgozó életét.

Ilyenkor a bakancs annyira meleg lesz, hogy kényelmetlenné válik a gyaloglás, a vizes zoknik pedig nem nevezhetőek higiénikus megoldásnak. A papucsok nem minden helyen használhatóak, tehát olyan lábbelire van szükség, ami erősen tartja a bokát, az acélbetétes orr véd, ugyanakkor megfelelően szellőzik.

Igen, itt jön képbe a munkavédelmi szandál, amiket direkt az ilyen körülményekhez lett kialakítva. A munkavédelmi szandál biztonságos használatot nyújt, gondoskodik a higiéniáról, de végig jól tartja a bokát és megvéd a leeső anyagoktól. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a gerinc védelméhez, hogy jobban bírja a munkát.