A nyitott bugyi kis helyen is elfér

nyitott bugyi

A szerelem és a fizikai kötödés könnyen elmúlik, úgyhogy érdemes minél nagyobb erőfeszítést tenni az egykori láng fenntartásáért. Egy nyitott bugyi máris ügyes lépés, mivel a másik fél rajongani szokott az ötletért.

A meztelen test nem minden esetben nevezhető gyönyörűnek, de szerencsére a finom fehérnemű könnyen beszerezhető. Amikor szexi éjjeli viseletről beszélünk, akkor a fehér, fekete és piros színek szoktak eszünkbe jutni, de találunk rózsaszínt, citromsárgát és még zöldet is. Azonban, ha biztosra akarunk menni, akkor maradnak a megszokott árnyalatok, hiszek ezekkel nem lehet mellenyúlni. A bugyik, melltartók, fűzők csekély helyet foglalnak, így bárhová magunkkal vihetjük, legyen szó egy rövid hétvégéről vagy romantikus nyaralásról.

A nyitott bugyi pedig bárhol viselhető, így a napi rutint is elűzhetjük vele. Csak arra figyeljünk, hogy mindig a saját méretünket válasszuk ki, amihez az online boltok külön segítséget nyújtanak. Ha pedig online szerezzük be, akkor a vásárlás is diszkrét marad.