A poloska riasztó többféle alternatívája

Reggelente újabb és újabb csípésekkel ébred a testén? Apró vérfoltokat is szokott látni az ágyneműn és a hálóruháján? Akkor sajnos szüksége lesz a poloska riasztó segítségére, mert több mint valószínű, hogy ez az alattomos vérszívó telepedett meg az ágyában.

Mielőtt lerohanna a legközelebbi szupermarketbe és megvásárolná a legerősebb, vegyszerekkel teli poloska riasztó fajtát, jó tudni, hogy létezik természetesebb, az egészségre, illetve a környezetre kevésbé ártalmas megoldás is.

Sőt, a natúr poloska riasztó esetében elmondható, hogy szinte rizikó nélkül alkalmazható, hiszen csak természetes összetevőket tartalmaz, ami nem káros az emberi szervezetre és az élővilágra sem. Ennek az illata tartja távol az apró vérszívókat, ugyanis számukra valamiért kellemetlen, ez az emberek által általában kellemesnek ítélt aroma.

Nyugodtan használható olyan terekben is, ahol gyermekek vagy háziállatok tartózkodnak, mert rájuk sem jelent veszélyt, csak magát a poloska riasztó üvegét kell jól elzárt helyen tartani, nehogy megigyák. Ezen túlmenően pedig, bátran befújható vele minden ágy, kanapé, szőnyeg vagy szék is, mert a levegőben terjedve vagy a bőrrel érintkezve nem vált ki semmilyen reakciót.

Ha fontos Önnek, hogy ne tegye ki a családját felesleges rizikónak, illetve próbál minél környezettudatosabban élni, akkor válassza ezt a poloska riasztó változatot és meglátja, hogy vegyszerek nélkül is fel lehet venni a harcot a betolakodókkal! Sőt, a Bioforce révén, egyéb vegyszeres, a háztartás tisztán tartására használatos termékeit is lecserélheti.