A Roku Gin igazi japán szeszesital

Roku Gin

Az alkoholfogyasztás akkor válik igazán különlegessé, amikor kézműves italok kerülnek az asztalra. A Roku Gin neve sokaknak egyáltalán nem ismerős, mivel egy újdonságról van szó, ami azonban igencsak megmozgatja az emberek fantáziáját. A gin maga borókabogyó párlatból készül, és bár tartalmazhat más fűszereket is, mindig ragaszkodnak ehhez az ízvilághoz, úgyhogy nevezhetnénk akár a védjegyének is.

A boróka már a történelem során is felkapott volt, mivel a gyógyítók sok betegnél használták. A magas vitamintartalmú növény a mai napig szerepel a természettudománnyal foglalkozó könyvek lapjain, úgyhogy teljesen természetes, hogy néhány szeszesitalban is visszaköszön.

A Roku Gin Japánból hódította meg a világot, de nekünk csak annyi dolgunk van, hogy leadjuk a rendelésünket, és pár napon belül már élvezhetjük is a felejthetetlen ízvilágot, ami kivételesen nem a borókából, hanem a cseresznyefa virágából származik. Mekkora szerencse, hogy egy ilyen különleges termék kerülhet a poharunkba Magyarországon is.