A Tatratea egy ízletes likőr

tatratea

Az a legjobb a szeszesitalokban, hogy mindegyik más ízvilággal rendelkezik, ezért az összes fogyasztó megtalálja a kedvencét. A Tatratea Szlovákiából származik és a szeszesitalok listáját erősíti. Ahogy a nevéből is következtetni lehet, nagyon fontos alapanyaga a tea, ami hazánkban főleg a téli időszakokban felkapott, bár sokan egész évben isszák. A tea mellett, azonban most egy különleges likőrről beszélünk, ami egyre többféle ízben kapható.

Az általában félliteres üvegekben, a teák mellett gyógynövényeket is kapunk, amihez különböző alkoholszint tartozik. Vannak 4, de akár 72 százalékos változatok is, úgyhogy mindig ellenőrizzük le a számokat, mielőtt az egészet legurítanánk!

A készítéséhez eleinte egy tölgyfahordóra van szükség, amiből kivonják a szükséges anyagokat és csak azután készítik el a végleges italt. Ha valaki szereti a likőröket, akkor nem fog csalódni a Tatratea ízében, így a személyes fogyasztás mellett ajándéknak is tökéletesen megfelel. Ráadásul gyönyörű díszítésben is megvásárolható.