A dús haj titka a hajnövesztő szérum

hajnövesztő szérum

A statisztikák azt mutatják, hogy a férfiak 96%-a és a nők 79%-a tapasztal hajhullást élete során. A leggyakoribb okok közé a stressz, a csökkent immunitás, a szülés utáni időszak és a káros külső tényezők tartoznak. A VARGA hajnövesztő szérum bizonyítottan hatékony készítmény a hajhullás ellen. Ez a gyógynövényes termék segít az alopecián, visszaadja a hajszálak egészségét és szépségét, segít megszabadulni a hajat érintő kellemetlen problémáktól.

A termék alapját olyan gyógynövény kivonatok alkotják, amelyek erőteljesen helyreállítják a fürtök szerkezetét, szabályozzák a faggyútermelődést és csökkentik a hajszálak zsírosságát. Ezen kívül, a hajnövesztő szérum felébreszti a szunnyadó hagymákat, erősíti és serkenti a hajszálak növekedését. Amint azt számos elégedett vásárló véleménye mutatja, a készítmény ideális otthoni használatra és rendszeres alkalmazása lehetővé teszi a maximális hatás elérését. Az első eredmények már néhány héten belül láthatóak. A webáruházunkban részletes leírás található a hajnövesztő szérum használatáról.

Koffeines sampon bizonyított hatással

Napjainkban egyre népszerűbbek a természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok. Ezzel párhuzamosan, a velük szemben támasztott elvárások is egyre nagyobbak, így számos gyártó garantálja a termékei rendkívüli hatását. A koffeines sampon a kávé szerves hatóanyagát tartalmazza, ezért bizonyítottan arra ösztönzi a hajhagymákat, hogy egészséges növekedést produkáljanak. Képes behatolni a fejbőrbe is, lehetővé téve, hogy a haj ragyogó és egészséges legyen.

A szakemberek által végzett kutatások kimutatták, hogy a koffeint vagy kávébab kivonatot tartalmazó hajápoló szerek használata serkenti a haj növekedését. Tehát, ha körülbelül 2 percig ilyen kozmetikummal mosunk hajat, jelentősen javíthatjuk az állapotát. A koffein a koffeines sampon kiöblítése után is felszívódik. A hatóanyag gyorsan áthalad a hajszálak szerkezetén és közvetlenül a hajhagymákhoz jut. Ha hosszabb ideig hagyjuk a hajon, a koffein a fejbőrbe is behatol. Ezért ne hezitálj, hanem nézz szét az áruházunkban, ahol a koffeines sampon remek áron kapható!