A Touareg bőrönd részletes bemutatása

Tuareg bőrönd

A nyaralás nagyon fontos és szükséges dolog, ezért aki csak teheti mindenképp ejtse meg évente legalább egyszer, hiszen a kikapcsolódás és a pihenés minden emberre ráfér. A nagyobb létszámú családoknak ilyenkor szükségük lesz olyan eszközökre, amelyekbe belepakolják az utazáshoz kellő személyes dolgaikat.

A Touareg bőrönd tökéletesen kielégíti minden ember igényét. A 4 részes szett beszerzésével a család minden tagja kényelmesen bepakolhat. Az ilyen szett sok előnnyel jár. Minden darabja könnyű és használaton kívül egyszerűen egymásba pakolhatóak. Az összeállítás tartalmaz 2 nagyobb darabot, amelyeknek az oldalai, illetve a felső és az alsó részei is koptatólappal vannak ellátva.

A Touareg bőrönd nagyobb változata szegecses megerősítésű és kényelmes tartást biztosító bélelt kézi fogót kapott. A kerekei között erős műanyag helyezkedik el, a teleszkópját illetően pedig szép fényes fém, ami természetesen állítható magasságú. A Touareg bőrönd belseje bővíthető a cippes bővítő betét kiengedésével.

Kétirányú cipzár segítségével nyílik. Ami a biztonságot illeti, a termék TSA rendszerű számzárral zárható és nyitható. A belsejét tekintve bélelt, a mélyebb része párhuzamos, állítható ruharögzítővel van ellátva. A Touareg bőrönd tetején egy külön részbe lehet pakolni, az elején pedig egy nagyobb cippes zseb kapott helyet, ami az apróbb holmik elhelyezéséhez kiválóan megfelel. Ezt a termékcsaládot egyszerűen beszerezheti az online áruházakból, tehát nincs szükség arra, hogy személyesen látogasson el az üzletekbe.