RAVAK fürdőkád a kevés hely és igényes építkezésért

RAVAK fürdőkád

A fürdőhelyiségekkel kapcsolatosan eltérőek a vélemények. Vannak, akik a zuhanyzót, mások a fürdőkádakat szeretik jobban. Ebben a vonatkozásban a RAVAK fürdőkád hírnevet szerzett magának az egyedi és formabontó tervezésének köszönhetően. Az aszimmetrikus kádak praktikus kidolgozásúak, tökéletesen szolgálják a célt, amennyiben egy fürdőszobában nem fér el a tusoló és a kád is.

Beépítve egyaránt igénybe vehető mindkettő használatra. A vevők igényeihez alkalmazkodnak a zuhany és fürdőrész elrendezését illetően. A RAVAK fürdőkád családjába számtalan típus tartozik bele, mint a magnólia akril egyenes modell. Anyagát tekintve öntött akril, ami nem repedezik és nem hajlik meg sem.

Testreszabott két személy egyidejű fürdőzésére is, a középen megtalálható lefolyó és a kádfal egyforma dőlésszögének köszönhetően. Hófehér, de könnyen kitisztítható. Kivitelezését tekintve dekoratív, tetszetős alkotórésze a helyiségnek. A RAVAK fürdőkád belső terének és elegáns vonalvezetésének jóvoltából, kitűnő választás a családosoknak.