A virágpor kúraszerűen alkalmazható

virágpor

Az alkalmazása előtt mindenképpen meg kell győződni arról, hogy nem lép fel allergiás reakció! Első alkalommal minimális virágpor adagot vigyen be a szervezetbe és ha 1-2 órán belül nem tapasztal negatív reakciós változást, akkor emelje a dózist 1 teáskanál mennyiségre! Fontos, hogy mindig alaposan rágja meg!

Ha nem szereti az ízét, akkor jó döntés lehet mézzel összekeverni. Ez a szuperélelmiszer rengeteg pozitív élettani hatással rendelkezik. Különféle aminosavakat, fehérjéket, enzimeket, ásványi anyagokat, szénhidrátokat és vitaminokat tartalmaz. A virágpor kúra 30 napig tart és évente 3-4 alkalommal kell megismételni. Fogyasztása 3 éves kor alatt nem ajánlott. Mivel könnyen romlandó táplálék, ezért a tárolása mindig fagyasztóban történjen!

Ez az energizáló élelmiszer, a természetes eredetének köszönhetően rendkívül könnyen emészthető. Az alkalmazása a terhesség alatt kifejezetten ajánlott, hiszen nemcsak az anya szervezetére, hanem a magzat fejlődésére is jó hatással van. A virágpor hamar képes helyreállítani a szervezet kémiai folyamatait.