Árpád Pálinka minőségi összetevőkből

Árpád Pálinka

A pálinkakészítés olyan iparág, amiben minden részlet odafigyelést igényel. Nincs két egyforma pálinka, mert mindegyikben benne van a készítőjének kézjegye. Így van ez a közkedvelt Árpád Pálinka termékcsaláddal is. A pálinkafőző a természettel együtt lélegzik, gondosan ápolja az összetevőjét, a magyar gyümölcsöt, figyeli az időjárást, a napsütést, a szelet, a csapadékot, hogy az összetevői semmiképpen ne szenvedjenek kárt.

Amint végre a kezébe kerül a gyümölcs, onnantól kezdve saját tudása és vágya szerint játszik vele. Szenvedély és türelem, 50 éve tartó tudás eredménye az Árpád Pálinka, ez a kiváló minőségű hazai ital. 100%-ban gyümölcsből készül, a természet értékeit szem előtt tartva. A generációkon át tartó tudás és tapasztalat a minőségük legfőbb garanciája.

Az Árpád Pálinka 0,5 literes kiszerelésben kapható, egy kartonban 6 darabot rendelhet meg. A kiszállítás nagyjából 1-4 munkanapot vesz majd igénybe, így nem kell sokáig várnia a kedvencére. Az alkoholtartalma 40%, a papír díszdoboz pedig alkalmassá teszi ajándéknak.