Az öntapadó jegyzettömb a leghasznosabb irodai eszköz

öntapadó jegyzettömb

Egy irodában mindig lesz valami, amit fel kell írnunk valahová. A kérdés csak az, hogy egy papírfecnire jegyzetelünk vagy inkább az öntapadó jegyzettömb kerül a kezünk közé.

Ez azonban nagyon nem mindegy! Bizonyára mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, amikor jött egy hirtelen telefonhívás és valamit azonnal le kellett írni. Legyen szó telefonszámról, címről, vásárlásról, jó, ha nem megy ki a fejünkből! De mi szokott történni a papírlapok hátuljával és a fecnikkel? Van egy olyan rossz tulajdonságuk, hogy gyakran elkeverednek, ami ahhoz vezet, hogy kimegy a fejünkből a feladat. Szerencsére erre találták ki az öntapadó jegyzettömböt, mivel ennek a színe felhívja magára a figyelmünket és a monitor szélére is kiragaszthatjuk.

Végre nem kell többé azon agyalnunk, hogy mit felejtünk el, kit kéne felhívnunk, hanem pontosan az orrunk előtt lesznek a főnök utasításai. Ráadásul ezek a tömbök pár szár forintért is beszerezhetőek, így nem kell hatalmas erőfeszítést tennünk amikor vásárolunk.