Berlinger Haus edény a legújabb fejlesztésekkel

Berlinger Haus edény

A Berlinger Haus egyedi és innovatív professzionális edényeket gyárt. A Berlinger Haus edény a legfejlettebb és legmagasabb minőségű anyagokból készül. A cég fő célja forradalmi termékek létrehozása a háztartási készülékek legújabb fejlesztéseinek és trendjeinek megfelelően. Az összes Berlinger Haus edényt és koncepciót 100%-ban a cég tervezői fejlesztették ki a gyártó európai irodáiban.

A vállalat küldetése lehetőséget kínálni arra, hogy ízletes, változatos és egészséges ételeket készíthessen a márka termékei, a tartósság, teljesítmény, könnyű használat és dizájn tekintetében a német szabványok szerint készült edények révén.

A felhasznált kiváló minőségű anyagok szuper hővezető képességet biztosítanak, és lehetővé teszik az étel minden oldalról történő egyenletes sütését. A háromrétegű titán bevonatnak köszönhetően az étel nem ég meg és nem ragad le. Az ergonomikus, puha tapintású fogantyú jó fogást és biztonságos főzést biztosít. Az edénykészlet minden típusú főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is. A Berlinger Haus edények tehát megérik a befektetést.