Honeywell Evohome szett a hatákony fűtésért

Honeywell Evohome szett

A mai elszabadult energia árak mellett egyre többen gondolkodnak el a fűtési rendszerük felújításán, modernizálásán. Egy korszerű fűtési technológia ugyanis amellett, hogy sokkal hatékonyabb és komfortosabb, a pénztárcát is jelentősen kíméli a rezsiárak alakulásának tekintetében.

A radiátoros és padlófűtéses megoldások remek, korszerű szabályozó rendszere a Honeywell Evohome szett, aminek a segítségével a lakáson belüli hőmérséklet az igényeknek megfelelően szabályozható. Az Evohome Wifi rendszer segítségével a központi szabályozón egyenként beállítható a lakás helységeinek hőmérséklete, és ehhez még otthon sem kell lennünk, ugyanis az okosezközökkel is irányítható rendszer távolról is beprogramozható.

A Honeywell Evohome szett elemei kommunikálnak egymással, az otthoni internethez csatlakozva. A rendszer előnye az egyszerű telepítése és beszerelése, ugyanis az otthoni wifis rendszeren kívül nincs szükség egyéb kapcsolat kialakítására a hatékony működéshez. Amennyiben kompatibilitási kérdésünk lenne, hívjuk bátran az evohomeshop.hu weboldal szakembereit!