Caterpillar telefonok különleges hőkamerával

Caterpillar telefonok

A kemény körülmények strapabíró megoldásokat kívánnak. A Caterpillar telefonok szinte elpusztíthatatlannak számítanak, ahhoz képest, hogy a többi készülék milyen törékeny. Tagadhatatlan, hogy jól néz ki az üveghátlap, de ez csak még sérülékenyebbé tette az amúgy is védtelen mobilokat.

A Caterpillar telefonok viszont nem a letisztult vonalakat helyezték előtérbe. Aki építkezésen, szerelőműhelyben, vagy kint a természetben dolgozik, az tudja, hogy mennyire kell vigyáznia az okostelefonjára.

A Caterpillar telefonok hihetetlenül jól bírják az ütődéseket. Emellett a vízállóságuk is messze földön híres. Mit tud nyújtani egy ilyen készülék a kamera terén?

A hőkamera a brand védjegyének számít. Ilyennel nem nagyon lehet találkozni más okostelefonoknál. Számos helyzetben lehet hasznos, hiszen pillanatok alatt képet kaphatunk egy adott felület hőmérsékletéről. Természetesen egy átlagfelhasználónak ez nem jelent sokat, de akadnak olyanok, akik ilyen területen tevékenykednek nap mint nap, ahol hasznos lehet a Caterpillar telefonok ezen funkciója.