Design lakáskiegészítők, órák, lámpák

design lakáskiegészítők

Egy lakásban rendkívül fontos, hogy megfelelő környezet vegyen körbe minket, ami természetesen az esztétikán is múlik. A design lakáskiegészítők könnyedén javíthatják a hangulatunkat, valamint emelhetik az otthonunk fényét. A globero.hu internetes oldalon már remek, antik stílusban készült kiegészítőket találhatunk.

Tökéletes választás lehet egy zsebóra stílusban elkészített falióra, ami a maga ezüstös fényével egyből beragyogja a szobát. A konyhát is feldobhatjuk egyszerű, ugyanakkor varázslatos design lakáskiegészítőkkel. A lehető legjobb választás erre a Style ezüst fali evőeszköz szett, ami 1 darab kanálból, késből, illetve villából épül fel.

Természetesen ezek nem átlagos méreteikben tűnnek fel, hanem 110 cm pompáznak. Mellé tökéletesen passzol a veretes kerek tálca, ami szintén a falra helyezhető. A fürdőszobát is feldobhatjuk néhány antik stílusú, ezüstös hatású gyertyatartóval. Amennyiben Ön is imádja a vintage stílusú design lakáskiegészítőket, dísztárgyakat, ne habozzon, hanem látogasson el a globero.hu oldalra!