Gyerekágy leesésgátlóval a nyugodt éjszakákért

gyerekágy leesésgátlóval

A babafekhely lecserélése után, ez a bútor a legideálisabb választás. A gyerekágy leesésgátlóval garantálja a biztonságot a pihenés alkalmával. A támlák puha anyaggal vannak bevonva, így a legkisebb karcolás veszélye sem fenyegeti a kicsit. Mesefigurás vagy egyszínű kivitelben egyaránt megvásárolhatod.

A legtöbb variáció óriási ágyneműtartóval rendelkezik, így a paplan és a párna mellett, a játékoknak is jut elegendő hely. A sérülések elkerülésének érdekében, ezeket a bútorokat többnyire lekerekített ívek jellemzik. A gyerekágy leesésgátlóval többféle méretben és színben szerezhető be. Lehetőséged van készre szerelt állapotban megrendelni, így nem kell bajlódnod az összeszereléssel.

A berendezés biztosítja a védelmet a legvadabb álmok közepette is. Hosszabbítható, illetve bővíthető változatban is megvásárolhatod az üzletekből. Ez előnyös alternatíva, hiszen a kicsik nagyon gyorsan nőnek. Észre sem veszed és máris új bútorra lesz szükséged. A gyerekágy leesésgátlóval nyugodt éjszakákat eredményez.