Gyors munkát végez a gyémánt vágókorong

gyémánt vágókorong

A különböző helyiségek csempézése során álom, hogy lehetőleg minden sor egész csempével végződjön. Bár nincs lehetetlen, de ami biztos, hogy előbb-utóbb valahol vágni kell a lapokból. Mivel különösen kemény anyagokról van szó, ezért ezeket csak gyémánt vágókorong alkalmazásával éri meg szabni. Ez a terméktípus az, ami garantáltan gyors és biztos eredményt kínál, miközben nem fogja az anyagot széttördelni, megrepeszteni.

A szintetikus, ipari gyémántszemcsék olyan keménységűek, hogy a gránittal, márvánnyal, betonnal és más építőanyagokkal gond nélkül elbírnak. Választható ultra vékony, szinter felületű gyémánt vágókorong, ferde védőfogakkal. A többnyire sarokcsiszolóra felhelyezhető tárcsák agresszív és mély vágásokra egyaránt képesek, mind vizes, mind száraz körülmények között.

A TLS CYCLONE TURBO gyémánt vágókorong egy menetben csiszolásra is képes, ami tovább fokozza az előnyeit. Ne próbálja meg kispórolni a kiváló eszközöket a burkolási és más építési folyamatok során, hanem tudja mindig kéznél és dolgozzon velük nagy pontossággal!