Gyorsan felhelyezhető a kullancs nyakörv

kullancs nyakörv

Amikor tombol odakint a kellemesen meleg idő, nemcsak mi, de még kedvenceink is vágynak a szabadba, hogy hemperegjenek egy jót a szép zöld gyepen. Sajnos ilyenkor komolyan ki vannak téve annak a kockázatnak, hogy rájuk találnak bizonyos élősködők, amelyek esetenként komoly betegségeket hordoznak. Szerencsére van rá mód, hogy védekezzünk ezeknek a támadásai ellen. Az ilyen jellegű problémák megelőzésére fejlesztették ki az egyedülálló kullancs nyakörv kiviteleket.

A hosszantartó hatásnak köszönhetően, egy teljes szezont kibír. Elveszi a kedvét az élősködőknek a falatozástól és ezzel meggátolja, hogy kórokozókat juttassanak a négylábúak szervezetébe. A kullancs nyakörv alkalmazása igen egyszerű, mert csak fel kell csatolni és már készen is vagyunk.

Némelyik típus esetében, még a fürdetéskor, úsztatáskor sem kell megválnia tőle. Legyen időben megvásárolva a kullancs nyakörv és tegyünk arról, hogy egyetlen pillanatra se maradjon védtelen az élettel teli szőrmók! Gondoskodjunk az egészségéről, hogy sokáig örömet okozhasson nekünk a felhőtlen játékával!