Honeywell okos termosztát a kényelmes fűtésvezérlésért

Honeywell okos termosztát

A költségek csökkentése érdekében, érdemes alaposan megnézni, hogy mik azok a lehetőségek, ahol esély van némi modernizálására. A Honeywell okos termosztát egységei révén jelentős költségek spórolhatóak meg, hiszen csak akkor kell majd fűteni, amikor biztosan otthon tartózkodik a család valamelyik tagja.

A hagyományos fűtésvezérlők többnyire alapbeállításokkal rendelkeznek. Ezzel szemben, a továbbfejlesztett változatok már az otthoni Wifi hálózaton keresztül kikerülnek az internetre, így távolról is vezérelhetőek tetszés szerint. A Honeywell okos termosztát elérhető vezetékes, illetve rádiófrekvenciás változatban egyaránt. Az utóbbit akkor javasolják, amikor nincs közvetlen kapcsolat már alapból kiépítve a kazánházzal.

Egy utólagos központi fűtés kiépítésekor, a T6R pont azt nyújtja, amire szükség lesz. Ellenben, ha csak felújításról van szó, akkor a T6 Honeywell okos termosztát az, amit egyszerűen beiktathatunk és élvezhetjük a kényelmét. A használata logikus, a kinézete modern, így remekül belesimul a lakás meglévő képébe.