Ipari és kereskedelmi vonalkód szkenner

vonalkód szkenner

Olyan vonalkód dekóder eszközt keres, ami a folyamatos napi használat mellett, ellenáll a betonra vagy kemény talajra való leejtésnek is? Az egydimenziós, lézerrel működő vonalkód szkenner a termékre helyezett címkén fellelhető vonalkód kiértékelésére alkalmas. A kódban rejlő információk nemcsak a hozzácsatolt ár szempontjából fontosak, mivel beazonosítható vele például az ország, ahol gyártották, a vonalak alatti számokban pedig maga a cikkszám is megbújik.

A vonalkód szkenner megkönnyíti a munkavégzést, hiszen nem csupán a kereskedelemben hasznosítható, hanem könyvtárakban, gyárakban és más ipari létesítményekben, raktárakban is helyet kap.

A leltározásban, a rendelések összesítésében is nagy előny az 1D imager dekóder, sőt, futárszolgálatok és szállítmányozással foglalkozó cégek is szívesen kötik össze az adatokat a szoftverükkel, hogy a csomagok útvonala, átadási csomópontjai online követhetőek legyenek. A kézben tartható vagy pultba beépíthető vonalkód szkenner választék mellett, jó áron szerezheti be QR kód leolvasókat is.