Sisakkal együtt használható fültok

Véd a hangos zajtól

Automatikához kifejlesztett fülvédőt szeretne vásárolni megfizethető áron? Olyan modell érdekli, aminek feltűnően vad színe van, így messziről is látható, ha valaki használja vagy sem?

Nem utolsósorban pedig azt is szeretné figyelembe venni, hogy a megrendelt változat CE minősítéssel rendelkezzen? Ha valóban egy jó fültok megrendelésén gondolkodik, akkor érdemes körülnéznie a honlapunkon is, ahol megannyi változat érhető el a vásárlóknak.

A könnyen csatlakoztatható fültok sisakra is helyezhető, ez kimondottan az építési területeken hasznos, ahol rengeteg a munkával járó zaj. A több színben kapható modellek fő szerepe a fül védelme, hogy ne érje őket hallást károsító magas zajok vagy ne tegye tönkre azt egy monoton, adott erősségű zajforrás.

A standard szabványoknak megfelelő fültok között akad összecsukható változat is, ezek ára némileg eltérhet az átlagtól. A szivacsbetét a kényelmes és hosszú ideig tartó viselést könnyíti meg, de a kialakítás megtervezésekor is ilyen szempontokat vett figyelembe minden gyártó.