Jó ötlet a paróka mindennapos használatra?

paróka mindennapos használatra

A póthaj viselés nagyszerű választás a hajhullás kezelésére. Néhányan közülük úgy dönthetnek, hogy ilyen kelléket viselnek egy társadalmi eseményen vagy szupermarketben. A paróka mindennapos használatra időtakarékos és még gazdaságos megoldás is lehet. Megspórolhatja a többszöri találkozót a bőrgyógyásszal vagy trichológussal, valamint a nagy távolságok megtételére költött pénzt egy-egy hajkezelésért.

Bármilyen furcsán hangzik, mindig felmerülnek olyan kérdések, mint például jó-e a paróka mindennapos használatra? Biztonságos? Kényelmes? Mennyibe kerül? Ezek jogos kérdések, amelyekkel találkozhatunk, mielőtt a paróka mindennapos használatra való viselése mellett döntünk.

A póthajak még hajhullás vagy egyéb állapotok esetén is teljesen biztonságosak a fejbőrnek. Néha a hosszú ideig történő viselés izzadást okozhat az anyag alatt. Ez azonban egy teljesen normális hatás. Előfordulhat, hogy a póthaj viszketést és irritációt okoz a fejbőrön. Ezért fontos, hogy a parókát rendszeresen tisztítsuk.