Késkészlet a profik ajánlásával

késkészlet

A konyhai eszközök magas színvonalat élvező minősége nem csupán a hivatásos szakácsok privilégiuma, de megillet minden gondos, lelkiismeretes háziasszonyt is. A konyha Alfája és Omegája a késkészlet, éppen ezért annak kiválasztása igazán körültekintő figyelmet igényel a részünkről. Milyen a tökéletes kés?

Nos, a tapasztalat azt mutatja, hogy általában az adott eszköz éle az, ami formálja a véleményünket. Ha nem szeretnénk csalódni, érdemes a kés élén túl, a nyél minőségére is koncentrálni. Az Arcos Riviera 6 darabos késkészlet minden egysége kitűnő anyaghasználatot képvisel, amit elsősorban nemcsak a rozsdamentes, ultraéles felületeknek, de az eszközök csúszásmentes, strapabíró nyeleinek is betudhatunk.

Viszont, ha a nyél középkategóriás a kialakításában, könnyen eltörhet, például a csirke kibontásánál. A szóban forgó konyhai baleset, nemcsak roppant bosszantó, de még veszélyes is a házasszony épségére nézve. A Riviera késkészlettel azonban mindez elkerülhető. Az elkészített fogások ízletessége nemcsak a szakácsnő ügyességén és tapasztalatán múlik, de a gasztronómiai tevékenység során használt eszközök és kellékek színvonalán is.

Legyen szó a darabolásról vagy az alapanyagok aprításáról, pucolásról, csontozásról, mindez nem eredményes, ha a birtokunkban lévő késkészlet darabjai nem megfelelően funkcionálnak. Az említett késkészlet már rengeteg pozitív véleményt bezsebelt és persze nemcsak a házasszonyok, de a profi szakácsok részéről is, így garantáltan jó választásnak bizonyul.