Kiváló kellék az akkus ütvecsavarozó

Akkus ütvecsavarozó

Betonfal, tégla, habtégla vagy egyéb keményebb felület fúrásához nem csupán egy profi fúró kell, hanem az ehhez elengedhetetlen szár is. Mivel a Bosch nemcsak kiváló szerszámokat készít és forgalmaz, hanem kiegészítőket, tartozékokat is, akárcsak a CYL-5 fúrószár eszközt, ezért megéri egy ilyet választani. Mit teszi ezt annyira jóvá? Nos, ott a tény, hogy ez egy rendkívül hosszú élettartamot garantál beton és kő fúrása során.

A Bosch saját fejlesztésű keményfém keveréke és a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja különlegesen kopásállóvá teszi a fúrószárat. Az is hatalmas előny, hogy a kifúrt matéria, legyen az bármi, nem akad be a lyukba, mert a Vario kivitelnek köszönhetően. garantált a jó poreltávolítás, illetve ezzel a megoldással nagymértékben csökken a fúrószár kopása is. A Bosch Power Grip befogószár rendszerrel a teljesítmény 100%-a átadódik a gépről a fúrószárra. Ennek köszönhetően minimálisra csökken a teljesítményveszteség. A fúrószár kiváló minőségét igazolja, hogy a PGM Masonry Drill Bit Association igazgatótanácsának minőségjelzésével rendelkezik.

Ez garantálja, hogy megfelel a szigorú. tűrésekre, pontos furatátmérőkre és a rögzítőelemek szilárd tartására vonatkozó előírásoknak. Sokan nem csupán ezt, hanem az akkus ütvecsavarozó masinát is beszerzik, ha lehetőségük van rá. Szintén jó választás a Bosch GSB 12V-15 termék. Ez az egyik legrövidebb felépítésű szerszám a kategóriájában. Az akkus ütvecsavarozó egyik legjelentősebb és legkedvezőbb tulajdonságának azt tartják a felhasználók, hogy ennek a kezelhetősége páratlan.

Az akkus ütvecsavarozó mellett szól az is, hogy ez egy új fejlesztésű, 2-sebességfokozatú, bolygóműves eszköz, ami az erőteljes csavarozási és fúrási alkalmazásokhoz fában és fémben, valamint ütvefúráshoz falban egyaránt megfelel. Az akkus ütvecsavarozó azért sem okoz csalódást, mert az aksija nagyon modern. Ennél a töltöttségi szint jelző folyamatosan mutatja a még rendelkezésre álló energiatartalék mennyiséget. Pozitívum még a beépített LED-világítás, aminek hála sötétben is lehet vele dolgozni.