Elképesztően sokféle férfi fodrászat van Budapesten

A76 barber shop

Az A76 barber shop több, mint férfi fodrászat és természetesen szépségszalonnak sem nevezhető. Itt olyan borbélyok dolgoznak, akik tudják, hogy az igazi férfiak valójában a legkisebb részletekből épülnek fel. A világ különböző részein vásárolt legjobb kozmetikumok felhasználásával, tiszteletben tartjuk a klasszikus hajvágás és szakáll gondozás háromszáz éves hagyományát. Ha meglátogat minket, akkor megérti, hogy mit jelent a „mi emberünk” lenni.

A barber csajok nemcsak fodrászok, akikhez beugorhat egy vágásért, hanem egyszerre haverok is, akikkel nyugodtan elcseveghet a politikáról vagy a tegnapi meccs eredményéről. Az olyan weboldalak, mint az a76.hu nap mint nap éles versennyel szállnak szembe. Hogy miért? Mert a legtöbb férfi olyan borbély üzletet keres, ahová a gyermekei és unkokái is járhatnak majd. Ezért bármikor magával hozhatja a fiát is a “barber királynőkhöz”, hogy már gyermekkorától kezdve csak a legmenőbb helyekre járjon.

Az A76 barber shopban megismerkedhet a klasszikus stílus és a modern trendek valódi szimbiózisával. A borbély csajok elősegítik az Ön egyedi arculatának megteremtését azáltal, hogy olyan frizurát választanak, amelyik illik az arcvonásaihoz, mert úgy gondolják, hogy minden sikeres férfinak saját stílussal kell rendelkeznie, aminek a varázsa mindenki emlékezetében megmarad. A barber shop a férfiak területe és itt minden részlet erről árulkodik, a küszöbön át a fodrászszékig.

A különleges hangulat, a belső részletek és a magazinok is azt sugallják, hogy a megfelelő helyen jár. Itt nincsenek felesleges csacsogások és kérdések. Mindössze kedvesen megkérdezik Öntől, hogy milyen nyírást, teát, kávét vagy sört szeretne. A csajok professzionalizmusát össze sem lehet hasonlítani azoknak a fodrászoknak a képességeivel, akiket a felesége ajánlott Önnek. Az A76 barber shop nemcsak egy olyan hely, ahol a legjobb szakemberek végzik a haj- és szakállvágást, hanem amit a valódi és nagybetűs “FÉRFIAK” választanak. Ráadásul nálunk a vágás mellé mindig jár egy kézműves sör és a GQ vagy az Esquire legújabb száma!