Könnyű és ergonomikus Samsonite bőröndök

samsonite bőröndök

A márka több mint 100 éve hódította meg az utazókat a prémiumminőségű termékeivel, mobil utazási kiegészítőivel, praktikus ötleteivel és azok élvonalbeli kialakításával. Az eredeti stílusú és kényelmes Samsonite bőröndök bármilyen célból történő utazást kellemessé tesznek.

A tehetséges és kreatív Jess Schweider által 1910-ben létrehozott új utazótáska modell valódi úttörés volt, ami könnyebbé tette a csomagolás és az utazás folyamatát. A márka termékei a tágasság, a megbízható kialakítás és a kicsi súly hihetetlen kombinációjával rendelkeznek. A cég innovatív felfedezése megváltoztatta a minőségi utazási kiegészítőkről alkotott felfogást szerte a világon. A Samsonite bőröndök a nevüket Sámson bibliai hős tiszteletére kapták, aki a csatákban tanúsított erejéről és kitartásáról lett híres.

Ez az asszociáció tökéletesen tükrözi az utazótáskákra jellemző kopásállóságot. A gyártó teszteli az összes modell tartósságát, mielőtt azok megjelennének a boltok polcain. A Samsonite bőröndökön kívül, ez az alaposság a hátizsákok készítésére is vonatkozik.