Különböző formájú kisasztalok

kisasztalok

Otthona kényelmes berendezésére törekszik mindenki, ami minden helyiségre vonatkozik. Nappaliba és teraszra egyaránt alkalmasak a kisasztalok, amelyeken a legtöbb esetben egy szép kis terítő, virágváza és hamuzó látható. De ugyanakkor az éppen olvasott könyvet, szemüveget, mobiltelefont is tárolhatjuk rajta.

Elegáns és modern kisasztalok lelhetőek fel a butorcity.hu webáruház termékpalettáján, úgyhogy itt biztosan megtalálja Ön is azt a darabot, amelyik egyezik az ízlésével, a lakása stílusával, illetve a már meglévő bútordarabokkal. Korszerű jellegű és nagyon praktikus kialakítású például a készleten szereplő Panty modell, ami áttetsző felső üveggel, alatta pedig két MDF sonoma tölgyfa polccal van ellátva. Ovális a kisasztalok eme igazán szemrevaló darabja, ami azért nagyon jó, mert ha kisgyermek is él a lakásban, nem ütheti meg magát az asztal sarkaiban, ami más típusoknál sajnos gyakran előfordul. Top áron lehet hozzájutni ehhez a termékhez, csupán 17 900 Forintba kerül. De ezen kívül a kisasztalok sokaságával találkozhatunk a webshopban, amelyek több színben és árnyalatban kaphatóak, formakialakításban szintén különböznek egymástól.

Kisebb lakásokba ideális például az Elvira 2 dohányzóasztal, amelyik fémlábakkal és világos San Remo színben vásárolható meg. 14 napos ingyenes visszaküldéssel vehetőek meg a kisasztalok, amelyeket kiszállításkor is fizethetünk. Ha kérdése volna a termékeket vagy azok megrendelését illetően, nyugodtan felveheti a kapcsolatot a honlapon látható elérhetőségek valamelyikén, írásban vagy telefonon.