LOGICO Piccolo érdekes feladatokkal

LOGICO Piccolo

Nem elegendő csak az óvodában felkészíteni a kicsiket az iskolára, hanem otthon is biztosítani kell számukra azokat a játékokat, amelyek hozzájárulnak a majdani könnyebb tanuláshoz.

Az iskolakezdéshez tartozó megfigyelés és gondolkodás elősegítése a LOGICO Piccolo játékok révén valósulhat meg. Az iskolai környezet nem lesz idegen a gyermekeknek, ha megfelelően fel lesz készítve, mert a környezet felfedezése, a számok és betűk játékos megtanulása mind hozzájárul ehhez.

Így lelkesedve várják majd az iskolakezdést. A nagycsoportosok például a LOGICO Piccolo feladatok megoldásával megismerik a különféle formákat, színeket, mintákat, a mennyiségeket, méreteket, közben pedig a szókincsük is folyamatosan bővül.

Gyakorlatilag a fejlődésük észrevétlenül történik, mert a kicsik remekül szórakoznak, boldogok, ha megoldanak egy-egy feladatot. Ezért érdemes a LOGICO Piccolo játékok közül választani nekik megfelelőt, amit megtehetünk az okosjatek.hu webshop felületén. Nagy a kínálat, így van miből választani.